Com bloquejar algú a Snapchat

Snapchat és una xarxa social que reflecteix millor les converses més habituals cara a cara. Es pot veure a través del prisma de moments preciosos, com ara viatges, converses, celebracions, moments familiars ... O com accions quotidianes de curta durada i que es converteixen en records.




Snapchat és una xarxa social que millor reflecteix les converses més habituals “cara a cara”. Es pot veure a través del prisma de moments preciosos, com ara viatges, converses, celebracions, moments familiars ... O com accions quotidianes de durada curta i que esdevenen records. Els moments de la vida es converteixen en un simple Snap - que desapareix. Ens arriben de manera natural, així com l’amor per utilitzar aquesta aplicació.



Una aplicació Snapchat per compartir contingut multimèdia que desapareixerà poc després de llegir té una mala reputació. És a causa de l’opinió mundial imperant que només serveix per a l’intercanvi de fotos provocatives. Com altres serveis, l’essència és fotografiar o filmar un petit videoclip (10 segons). Podeu compartir el vostre contingut amb amics perquè es pugui veure només una vegada després d'obrir-lo. Podeu fer una foto amb una gravació breu i de vídeo amb una pressió prolongada sobre el cercle que hi ha a la part inferior del tauler.

Després de crear el contingut, podeu escriure text o dibuixar-hi alguna cosa. Finalment, especifiqueu la durada del contingut, cosa que significa que una vegada que el vostre amic obri aquest contingut, no el podrà tornar a veure. Feu clic a la fletxa i seleccioneu el destinatari i el contingut s'enviarà al destinatari. A més, és quan obriran el contingut i si proporcionarà les respostes al vostre Snapchat.



Snapchat, com la majoria d’altres aplicacions de xarxes socials, ofereix una funció fàcil de bloquejar qualsevol persona que us molesti. I és una opció útil, sobretot si molta gent us molesta i amb qui no voldríeu compartir ni rebre cap tipus de contingut.

Si us interessa de quina manera podeu bloquejar algú a Snapchat ...

A continuació s’explica com bloqueges algú a Snapchat

  1. El primer pas és obrir l’aplicació Snapchat al telèfon. L'opció de bloqueig només és possible amb l'aplicació Snapchat i no amb un lloc web.
  2. A l'extrem inferior dret de la pantalla de l'aplicació Snapchat hi ha el menú desplegable. En fer clic sobre aquest botó s'obrirà una llista d'amics.
  3. Desplaçant-vos per la llista d’amics podeu trobar i seleccionar la persona que voleu bloquejar.
  4. En fer clic al nom d'un amic que vulgueu bloquejar, es mostraran les tres opcions. A dispositius iOS i Android, la tercera opció és 'Bloqueja'. Feu clic al botó Bloqueja per bloquejar la persona molesta.
  5. Quan torneu a la llista d'amics, veureu que la persona que heu bloquejat té una gran icona BLOCADA vermella a sobre del seu nom.
Com bloquejar algú a Snapchat
Via: snapchat.com

Un usuari de Snapchat, però, té el dret d’afegir-lo a la vostra llista de contactes, encara que no tingueu coneixement d’aquestes accions. Si no sabeu on afegeixen o simplement no voleu compartir fotos amb ells, també podeu bloquejar aquesta persona. Mantingueu privat el vostre historial de Snapchat seguint un parell de passos senzills i eficients.



Com bloquejar un usuari que se us ha unit

1 pas : Quan rebeu una notificació que indica que algú us vol afegir a la seva llista de contactes, seleccioneu l'opció He afegit.

2 Pas : Aneu a la llista agregada i cerqueu el nom de la persona.

3 Pas : Un cop hàgiu trobat el nom d'aquesta persona, toqueu la icona d'engranatge que veureu que apareix a la part dreta del nom.

4 Pas : Feu clic a l'opció de bloquejar i detenir aquesta persona perquè pugui enviar més instantànies o veure el vostre historial.

Per llegir més : Com se sap si algú us ha bloquejat a Snapchat ?

La gent no rebrà notificacions que ja estiguin a la vostra llista de blocs. Comprendran que els heu bloquejat quan comproven la seva llista de contactes; el vostre nom no hi apareixerà. A més, un cop bloquegeu algú, la vostra activitat deixarà de mostrar el poder de l’altra persona.

perfil de tinder

Snapchat guarda l'historial de totes les persones que han estat bloquejades, cosa que pot ser una característica útil per solucionar errors ... La llista completa de persones que han estat bloquejades Snapchat amb el temps disponible al tauler de configuració. És una eina útil si voleu desbloquejar alguns dels vostres contactes o si heu bloquejat un amic per error.

Per veure la llista de contactes bloquejats, toqueu la icona d'engranatge que hi ha a l'extrem superior dret del vostre perfil. Rebreu un menú desplegable. Aneu a Accions del compte i trieu Bloquejat. D’aquesta manera veureu una llista de tots els usuaris de Snapchat bloquejats. En prémer el signe X, es desbloqueja immediatament les persones, cosa que els permet tornar a enviar els textos i les imatges.